Vesa-Ilkka Laurion holokaustiartikkelit

Päivän mietelauseen saavat hoidella Joseph Burg sekä ortodoksijuutalainen R.W: Carlo Mattognon ja Jürgen Grafin kirjassa Majdanek (3. laajennettu painos) on alussa Burgin kirjasta Majdanek in alle Ewigkeit? pätkä: “Kun olin Breslaussa propagandistien koulussa, jossa meille näytettiin juutalaisista tehtyä saippuaa ja kerrottiin kaasukammioista ja tuhoteorioista, eräs nuori mies kiinnitti huomioni rohkealla rehellisyydellään. Tapasin hänet uudelleen muistelukampanjan yhteydessä Hildesheimissa. Hän valitti, että hänen valmis hakemuksensa on jo kahdesti palautettu hänelle ja häntä on uhattu, että jos hän ei muista yksityiskohtiaan myöten työtään kaasukammiolla, hän ei pääsisi emigroitumaan Yhdysvaltoihin. R. W. oli 30-vuotias ja kertoi kyyneleet silmissä, että hänen uskonnollinen vakaumuksensa oli sellainen, ettei hän voinut valehdella edes goyimin tappioksi. Hän nojasi Exoduksen kohtaan 20:16, joka kielsi antamasta väärää todistusta naapuristaan. Hän kertoi olleensa täiden desinfioinnista vastaava Majdanekissa ja myöhemmin Birkenaussa. Jo tuolloin hänellä oli ollut ongelmia juutalaisten esimiestensä kanssa, koska hän kieltäytyi osallistumasta desinfiointiin tuotujen vaatteiden varastamiseen. R.W. valitti, että kyselijät vaativat häntä muuttamaan täiden tuhoamisen vaatteista ihmisten teloitusten seuraamiseksi. (s. 12-13)

Näin siis muistin virkistämiseksi huomaamme kansainvälisten toimielinten viranomaisten ym. paljastaman laajan emigraation Israeliin lisäksi olleen myös laajaa muuttoliikettä itäblokista sodan jälkeen muualle eli vankeina ollut juutalaisväestö palasi pois länteen. Esim. kenraali Patton kirjoittaa 2 miljoonasta juutalaisesta, jotka palasivat keskitysleireiltä ja getoista itäalueilta. ”Kadonneita” juutalaisia on nettikeskusteluissa mainittu lasketun siten, että on katsottu määrä enne sota aja sen jälkeen. Tämä ei ole luotettavaa ja sitä paitsi  jäljellejääneiden tilastot itäblokin maissa eivät myöskään ole luotettavat. Sotapropagandan lisäksi olemme huomanneet, että sitä taisi johtaa sama johtoeliiti kuin USAa ja länsimaitakin. Etenkin itäblokin johtokerros muodostui pääasiassa Neuvostoliitosta tulleista juutalaisista kommunisteista.

Noniin. Mietelause on pitempi kuin päivän epistola. Tänään ajattelin muistuttaa Vesa-Ilkka Laurion loistavista holokausti -aiheisista kirjoituksista. Hänen bloginsa näkyy taas ja kaikki holokaustiartikkelit ovat erittäin korkeatasoisia (tietysti monet muutkin kirjoitukset, etenkin juutalaisuus -osiossa olisi monelle tärkeää ja olennaista tietoa). Niitä on lyhyitä ja pitkiä ja hän on tehnyt valtavasti työtä niitä kirjoittaessaan. Ne ovat joskus tunnettujen revisionistien artikkeleita, mutta useammin tiivistelmiä ja koosteita heidän korkeatasoisista teoksistaan. Sivustolta holocausthandbooks.com voi tietysti ilmaiseksi ladata englanninkielisiä loistavia tutkimuksia, mutta kaikki eivät osaa englantia ja Laurion artikkelit ovat oiva johdatus aiheeseen ja kattava sekä asiat seikkaperäisesti selvittävä  esitys aiheesta niille, jotka eivät koskaan jaksa lukea yhtäkään tutkimusta tai selailla revisionistisia sivustoja lyhyiden artikkelien lukemiseksi.

Tässä on esimerkkinä em. Josef Burgin todistus, joka ei ole pitkä. Se on valittu siksi, että Burg oli juutalainen toisinajattelija, joka rohkeasti ja ansiokkaasti taisteli totuuden puolesta.  Lisäksi luulen, että hän jo ammoin kuolleena on jo jöönyt unohduksiin nuorten polvien mielissä ja sivuun tämän päivän keskusteluista. Kirja, josta lainaus alun perin on peräisin, löytynee VHO:n sivustoilta. Burgin kirjoja on saksaksi myös ainakin Neuschwabenland-arkistossa.

(poistettu)

Oikeastaan minun piti laittaa makupalaksi vain toinen tiivis ja lyhyt esitys eli artikkeli Auschwitzin lääkäristä tri Josef Mengelestä. Hänen kohtalonsa on malliesimerkki holokaustipropagandasta. Miestä ei pidetty sodan jälkeen minään suurena rikollisena ja häntä kuulusteltiin lyhyesti. Hän asui jonkin aikaa kaikessa rauhassa, kunnes joutui pakenemaan rikollisten voittajien uuden uskontonsa tueksi järjestämiä vainoja. Vasta 70-luvulla miehestä tehtiin mediassa itse pahuus ja julmia ihmiskokeita tehnyt hirviö. Koko Mengele on vain mediakupla. Kaikki hänestä kerrotut tarinat ovat valhetta:

(poistettu linkki)

Samalla tavoin ovat syntyneet monet vallitsevat uskomukset holokaustista. Media on alkanut jauhamaan valheita esim. 500 000 murhatusta romanista tai kaasutetuista sadoista tuhansista homoista. Sitten poliitikot ovat jauhaneet valheita ja asia on muuttunut totuudeksi, koska kukaan ei ole uskaltanut juurikaan vastustaa ja vastustajia ei ole medioiden esityksissä koskaan mainittu. Jos esim. keskustelupalstoilla on yrittänyt esittää näitä satuja vastaan jotain faktaa, on bannattu tai saanut kaikkien muiden paheksunnan osakseen ja henkilö on julistettu rasistiksi ja juutalisvihaajaksi sekä uusnatsiksi, äärioikeistoaliseksi tai ties miksi hörhöksi ja/tai väkivaltaihmiseksi tai typerykseksi.

Oikeastaan koko virallinen käsitys holokaustista on vain kokoelma tällaisia hirvittäviä ja törkeitä valheita. Voittajat ovat ne sepittäneet ja määränneet toistettavan. He ovat kuoleman tai vankeuden uhalla (Esim. lehti-ilmoituksilla julistettiin miehitysvyöhykkeen lehdessä asumisoikeuden ja elintarvikekorttien menettämisellä syytettyjä puolustavia todistajia tai niitä, jotka eivät suostu todistamaan ja siis halutulla tavalla) määränneet ihmiset valehtelemaan tarvittaessa näytösoikeudenkäynneissä. Sekä saksalaisia kiduttamalla ja uhkaamalla että tällaisilla muilla kieroilla tavoilla on saatu pettävä pohja valehdella lisää ja lisää. Miljoonien uhrimäärät ovat myös samanlainen törkeä valhe, sillä holokaustista eläkkeitä saaneiden ja muiden siitä selvinneiden määrät paljastavat uhrimäärän hyvin paljon pienemmäksi, erinäisten kovien faktojen mukaan juutalaisia kuoli vain noin 100 000 – 200 000. Toinen törkeä valhe oli väittää ruumishuoneita keskitysleireillä kaasukammioiksi. Tästä valheesta pidetään härkäpäisesti kiinni ja siis ihmiskaasutuksista, mikä on täysin perätön väite. Zyklon B oli hyönteismyrkky vaatteiden ja tilojen desinfioimiseksi ja diesel-pakokaasu ei taas sovellu tappamiseen. Kaikki on saatu läpi valehtelulla, aivopesulla ja väkivaltakoneistoilla. Kaikin mahdollisin keinoin ja salakavalalla myyräntyöllä. Holokaustiuskonnon rakentajilla on äärettömän suuri valta ja he omistavat kaikki Suomenkin puolueet. Lainaus kolmannesta kirjoituksesta:

(Poistettu)

Kammottava todiste holokaustiuskontoa rakentavien talmudistien vallasta ovat uudet vihapuhelait ja niiden tulkinnat. Perussuomalaisten sionististen maanpettureiden tilatuilla vihapuheilla luodaan ilmapiiriä ja niiden verukkeella ja muutenkin ollaan säätämässä myös holokaustista keskustelemista rikokseksi. Myöskään Talmudin vaarallisia opetuksia ei pian kai saa paljastaa ja talmudistilahkolaisten puuhia tänään ja menneisyydessä. Siis kammottavin todiste tästä ovat poliisimies Marko Forssin puheet esim. Homma-foorumilla. Hänen mukaansa ”kiistatta toteen näytettyjen kansanmurhien” kiistäminen tai vähättely / valava epäileminen on ”uuden kansanmurhan valmistelua”. Näkee, että sanat suuhun tulevat suoraan Israelista ja lubavicheiltä ja samoin siis myös Illmanille. Siis tuo on niin uskomatonta puhetta ja törkeää roskaa, että en tiedä, mitä sanoisin tuosta tyypistä. Tänään olen ajatellut asiaa, mutta esitän vain sen, mitä tämä nettipoliisi” kirjoitti. Niillä, joilla vielä on aivot, tajuavat kyllä tilanteen ja lausunnon vakavuuden. Siis päättäjämme ovat panneet nämä ainekset asialle, jotta röyhkeää ja törkeää valhetta ilman todisteita ei voisi kaataa ja vapauttaa ihmisiä sen kahleista. Tämä maahan on jo talmudistien hullujenhuone, jos ei edes hälykellot soi tuollaisesta puheesta täällä hompanssien lauman ulkopuolella. Siis maamme johto väittää, että tämä minun bloggukseni on ”uuden kansanmurhan epäsuoraa valmistelua”?

Lisätäköön vielä monien vähän tuntema juttu. Zyklon b:tä väitettiin vasta sodan jälkeen käytetyn kaasuna ihmisten tappamiseen. Ja Auschwitz-Birkenaussa. Sitä ennen puhuttiin pakokaasusta ja sähköstä, myös vesihöyrystä. Höss pantiin allekirjoittamaan paperi, jossa väitettiin kaikenlaista päätöntä ja esim. juuri hänen itse keksineen zyklon b:n, kun Himmler olisi antanut vain tehtäväksi tappaa kaikki. Treblinkassa, Sobiorissa ja Belzecissä on pitäydytty virallisen totuuden tarinoissa diesel-pakokaasuissa, jolla ei todistetusti voi edes suorittaa teloituksia. Tämä kaikki on erittäin tökeröä ja epäuskottavaa, karkeaa valehtelua ja lavastusta. Siksi nämä jutut jäävätkin yleensä kaikenlaisten kauhu- ja nyyhkytarinoiden varjoon.

About these ads

3 vastausta artikkeliin ”Vesa-Ilkka Laurion holokaustiartikkelit

  1. Ahkerasti tänne sun blogille yritetään saada ängettyä tota rotukiihkoilua. Hyvä kun karsit sen. Yritetäänkö tässä nyt saada jotain mistä voi nyöhemmin syyttää. Poistamasi kommentti oli ihan hyvä mut häiritsi vähän toi rotujen eriarvoisuus mikä sinne oli ympätty. tarkkana kuin porkkana ettei forss saa materiaalia.

  2. http://germarrudolf.com/2012/03/over-my-dead-body/

    Rudolfin blogista mainio pätkä: ”Israel Shamir commented my letter as follows:

    “In my view, Holocaust approval is an approval of Jewish superiority and exclusivity, while Holocaust denial is a rejection of this exclusivity claim, and thus a duty of non-racist and/or a Christian. Germar Rudolf is a scientist dissident who was recently torn from his young wife and baby in the United States and extradited to his native Germany to stand trial for a scientific investigation of Auschwitz, the best-selling Rudolf Report. Born in 1964, he is one of the youngest high-profile Revisionists who came out of the post-war generation – young folks as a rule brutally brain-washed with conventional Holocaust lore. Germar, as we know, is different.”

    Elikkäs holokaustin kieltäminen on Shamirin mielestä jokaisen kristityn ja ei-rasistin velvollisuus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s